Naše storitve

 

V Cvetličnem ateljeju ponujam poročna aranžiranja, aranžiranja poslovnih prostorov, izdelovanje žalnih aranžmajev in šopkov po dogovoru.

Poročno aranžiranje

Z največjim veseljem izdelam aranžmaje za poroko. Tako šopke, naprsne šopke kot tudi aranžmaje za mize, cerkev… Vse po dogovoru s stranko. V kolikor imate posebne želje je seveda priporočljivo, da se za poročno aranžiranje dogovorimo že nekoliko prej, najbolje mesec dni pred poroko.

Aranžiranje poslovnih prostorov

Restavracija je na pogled veliko bolj lična, če so mize okrašene s šopkom cvetja. V ponudbi imam tudi storitev aranžiranja poslovnih prostorov. Po dogovoru izdelam aranžma ali šopek, ki ga lahko dostavim na lokacijo in smiselno postavim v prostor. Če je želja, lahko aranžmaje/šopke po določenem času tudi zamenjam ali osvežim.

Izdelovanje žalnih aranžmajev

V cvetličnem ateljeju izdelujem tudi žalne aranžmaje. V takšnih situacijah želim prisluhniti željam stranke in izdelati aranžma, ki bo unikaten in izdelan samo za to priložnost. Skupaj izberemo barvo in obliko aranžmaja in seveda cvetje, ki ga bo vseboval. Vse to se lahko dogovorimo preko telefona, e pošte ali pa osebno v cvetličnem ateljeju. Aranžma lahko tudi dostavim na želeno lokacijo ali pa ga pri meni osebno prevzamete.

Naročite šopek po dogovoru